Om Aagaards Gardinbus

Jeg blev ansat som elev i "Søndergade 14" Odense i 1974, I 1976 blev jeg udlært som montør og ekspedient.

Jeg overtog forretningen "Søndergade 14" i 1989 sammen med min kone Pia og en elev. I 1993 valgte vi at flytte til Vesterbro 42 Odense, og tog herefter navneskift til Aagaard Gardiner.

De sidste 20 år er der sket meget på gardinområdet, fra 70'ernes yder og undergardiner til mere solafskærmning såsom Plissè, rullegardiner, Lameller og de meget populære Liftgardiner. Tiderne er også blevet bedre, hvor man førhen selv syede sine gardiner, til i dag hvor de fleste får en færdig løsning til lejligheden eller huset, hvor vi kommer og viser hvilke muligheder der er for en løsning der passer netop til kundens behov.

Derfor afviklede vi forretningen i 2002, for at blive til Aagaards Gardinbus.

 

 


 

Kontakt os

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Gardiner

Få hele butikken hjem til dig selv, så er det nemmere at få den rigtige løsning. Aagaards Gardinbus kører når du vil og hvor du vil.

Læs mere

Persienner

Valg af persienner er ideelt, når solen skal holdes ude dette gælder både i hjemmet og på kontoret. Vi har et stort udvalg af farver og flere forskellige lamelbredder.

Læs mere

Lameller

Lamelgardiner er en mere eksklusiv måde at afskærme for solen. Man kan afskærme for solen, samtidig med at man stadig beholder udsynet.

Læs mere

Foldegardiner

Foldegardiner - eller liftgardiner, som de også kaldes - er blevet en klassisk gardinlægning, som giver vinduet en blød og dekorativ indramning.

Læs mere

Dobbelte rullegardiner

Dobbelt rullegardin er et særligt type rullegardin, hvor stoffet er fastgjort vandret, med transparente og tætvævede striber.

Læs mere

Plisségardiner

Plisségardiner er stadig meget populære. De kan leveres i mange farver, også i mørklægning.
Plissé er en elegant løsning til alle vinduer.

Læs mere