Persienner

Hold solen ude

Valg af persienner er ideelt, når solen skal holdes ude dette gælder både i hjemmet og på kontoret. Vi har et meget stort udvalg af farver og flere forskellige lamelbredder.
Vi fører også de nye EDB persienner som er designet til solafskærmning ved computeren, da de sørger for, at der ikke kommer små irriterende prikker ind på skærmen.
Uanset hvilke type persienne De vælger, er alle vores persienner nemme at rengøre.

Persienner er også et godt valg hvis man har Plastvinduer, da de bliver monteret på sidelister, monteret med skumtape, dvs. uden brug af skruer.

Priseksempel
25 mm.
B 99x H 99 cm.
Fra Kr. 598,00

 

Kontakt os

Udfyld formularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 


 

Gardiner

Få hele butikken hjem til dig selv, så er det nemmere at få den rigtige løsning. Aagaards Gardinbus kører når du vil og hvor du vil.

Læs mere

Persienner

Valg af persienner er ideelt, når solen skal holdes ude dette gælder både i hjemmet og på kontoret. Vi har et stort udvalg af farver og flere forskellige lamelbredder.

Læs mere

Lameller

Lamelgardiner er en mere eksklusiv måde at afskærme for solen. Man kan afskærme for solen, samtidig med at man stadig beholder udsynet.

Læs mere

Foldegardiner

Foldegardiner - eller liftgardiner, som de også kaldes - er blevet en klassisk gardinlægning, som giver vinduet en blød og dekorativ indramning.

Læs mere

Dobbelte rullegardiner

Dobbelt rullegardin er et særligt type rullegardin, hvor stoffet er fastgjort vandret, med transparente og tætvævede striber.

Læs mere

Plisségardiner

Plisségardiner er stadig meget populære. De kan leveres i mange farver, også i mørklægning.
Plissé er en elegant løsning til alle vinduer.

Læs mere